Goodbye LA, goodmoooooooorning New York

Voor onze laatste dag Californië willen we eens echt de toerist uithangen. We rijden naar Hollywood Boulevard en schrijven ons in voor een toeristische tour door de stad.

We vertrekken naar Mulholland Drive voor een  fantastisch uitzicht over de stad. (je weet wel, daar waar ze op het einde van de film naar de lichtjes van de stad gaan kijken). Vandaar gaat het naar Sunset Blv met een hele reeks nachtclubs en comedyclubs waar heel wat grote namen in de showbizz hun eerste stapjes hebben gezet.
Vervolgens op naar Beverly Hills en Belair. Het busje rijdt ons door de straten en we krijgen uitleg over wie daar allemaal woont: Tom Cruise, J.Lo, Dr.Phil, Phil Collins, Ozzie Osbourne … of gewoond heeft: Michael Jackson, Frank Sinatra,…
Het is een leuke rit want we zitten in een open busje (mét afdak) zodat de hitte gekoeld wordt door een fris briesje.
Vandaar rijden we naar Rodeo Drive, de duurste winkelstraat van LA met alleen maar de duurste modemerken. We rijden de auto van Batman voorbij en worden omringd door Corvettes, Bugatti’s,…
De rondrit eindigt aan het Chinese Theater waar in de grond de hand- en voetafdrukken staan van bekende acteurs en actrices. De rest van de namiddag slenteren we wat rond op de Walk of Fame en genieten we van het mooie weertje.
We vertrekken goed op tijd naar het autoverhuurbedrijf om de wagen af te zetten. Nog een geluk want het is weer zo druk op de weg dat het dubbel zo lang duurt als normaal.

En dan naar de luchthaven waar ik deze blog zit te typen. Straks vertrekken we naar New York. We komen daar al aan om kwart voor zes in de ochtend, maar door het tijdsverschil (3 uur) zal het voor ons nog maar kwart voor drie ’s nachts zijn. Ik ben benieuwd wat dat zal geven!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *