Dag 1: we zijn vertrokken!

Vandaag was een echte reisdag. Vanmorgen opgestaan om half zes, afgehaald om half zeven en om 11 uur vertrokken uit Zaventem, na 9 en een half uur een tussenstop van anderhalf uur in Atlanta, en dan weer verder naar Los Angeles. Het lijkt onmogelijk lang, maar het viel uiteindelijk heel goed mee. We werden ‘verwend’ met drankjes tussendoor, een warme maaltijd naar keuze, koffie en ’s avonds (voor ons toch, plaatselijke tijd was ’s middags) een warm broodje en een ijsje. Bovendien was er een enorm aanbod aan films, computerspelletjes, tv-series en muziek.
We hadden zo’n tien minuten vertraging en moesten in Atlanta opnieuw door de douane en de handbagagecontrole, dus veel tijd over was er niet. De luchthaven van Atlanta is bovendien zo gigantisch dat je met een metrostel naar de juiste gate wordt gebracht.
En nu nog eens zo’n vier en een half uur vliegen naar LA. Intussen zie ik dat het al 23u11 is in België, en wij zijn nog maar net vertrokken voor het  tweede deel van onze reis. Het is een beetje surrealistisch: volgens de klok op mijn computer is het bijna middernacht, terwijl het hier klaarlichte dag is. Amper kwart na vijf. Het wordt nog gekker: we vliegen vier uur en komen om kwart over zes aan!?! Ik heb zo’n vermoeden dat we vannacht zeer goed gaan slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *